Gipso Dent

materiale stomatologice

FÖOLDAL

Fiind singurul producator de materiale stomatologice din Romania, va oferim o gama larga de:
• consumabile pentru laboratoare de tehnica dentara;
• gipsuri medicinale;
• materiale de ambalare a protezelor;
• materiale de izolare.

produse Gipso Dent

Romania este principala noastra piata de desfacere. Obiectivul nostru principal se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor noastre fiind o companie recunoscuta in judetul Cluj.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.
Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei GIPSO DENT SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.Üdvözöljük Önt a GIPSO DENT Fogtechnikai Alapanyag
Gyártó és Kereskedő Kft. honlapján!

 

produse Gipso Dent

A GIPSO DENT Kft. 2007-ben alakut,elsősorban fogtechnikai anyagok gyártására és saját termékek forgalmazásara specializálódott.
Mint fiatal kolozsvari cég, rövid idö alatt ismerté váltunk a hazai gyártású termékeinkel,A termékek minöségi-ár viszonya fontos szerepet tölt be a hazai piacon.Szakembereink tapasztaltsága, készen áll segiteni Önt,a megfelelö terméket bevásárolni.